Zaštita ličnih podataka

Zaštita ličnih podataka

Garden Centar i gardencentar.com poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku, kupcu ili posjetiocu stranice. Svi podaci koje korisnik unosi u obrazac za registraciju ili prilikom kupovine (npr. lični podaci, adresa itd.) su zaštićeni i šifrirani.

Korištenje podataka je ograničeno i Garden Centar ozbiljno shvata zaštitu ličnih podataka i pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. Garden Centar koristi neke od tih informacija anonimno u skladu kvalitetnije usluge. Informacije koje se prikupljaju koriste se u svrhe statističke analize i strogo se čuvaju.
Informacije koje prikupljamo su informacije o tome šta naši posjetioci pretražuju, kupuju, koje stranice posjećuju, broj klikova, broj posjeta i te informacije se koriste u cilju poboljšanja ponude i jednostavnijeg korištenja stranice.

Informacije koje se prikupljaju koriste određeni zaposlenici u Garden Centru i koriste ih kako bi obavljali svoj posao i dostupne su samo njima. Svi zaposleni u Garden Centru  koji imaju pristup datim informacijama odgovorni su za poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Garden Centar se obavezuju da date informacije neće koristiti u druge svrhe.


Starija objava Novija objava