Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Garden Centar pruža uslugu putem internet stranice na domeni
gardencentar.com.
Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni gardencentar.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Garden Centar.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem Garden Centra  online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. +38763 391 765  ili na e-mail adresu : hypomarket.online@gmail.com

Garden Centar  online trgovina radi 0/24h.  Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu .  Kupovinu u Garden Centar online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.
Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.


Svaki korisnik Garden Centar online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu gardencentar.com su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice  gardencentar.com  podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini gardencentar.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na gardencentar.com mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Garden Centar  će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici gardencentar.com sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. 

Garden centar  nastoji dati najbolju moguću uslugu ali ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. +387 63 391 765 ili na e-mail hypomarket.online@gmail.com.

 

Garden Centar je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme  Hypomarket d.o.o. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.
Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice gardencentar.com  ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na gardencentar.com su pravo kompanije Hypomarket doo.i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Hypomarket je strogo zabranjeno.

Garden Centar može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja

 

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice  gardencentar.com  propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice gardencentar.com  krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice gardencentar.com. Pravo korištenja stranice gardencentar.com  je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Garden Centar može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice gardencentar.com isključivo na odgovornost korisnika kao i da Garden Centar  ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem broja telefona  +38763391765  ili na e-mail adresu  hypomarket.online@gmail.com


Starija objava Novija objava