O NAMA:

GARDEN CENTAR


Kao prvi vrtni centar, na području sjeveroistočne Bosne, trudeći se da udovoljimo svim potrebama naših kupaca imamo strategiju ponuditi klijentima širok spektar kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama.
Danas, naša ponuda sezonskih artikala zasigurno prevazilazi granice.

Vrtni program se sastoji od: vrtnog namjestaja,  vrtnog alata, saksija i zemlje za cvijeće, sve ono što je potrebno da bi vaš vrt izgledao bajkovito, ukrasno kamenje, ukrasno drveće,  ukrasno bilje, različite sadnice, dječiji program za dvorište,  raznolika ponuda mreža za hlad i sjenila/roletni, suncobrani, međutim to je samo početak naše ponude. Konstantnim unapređivanjem našeg poslovanja , širimo naše grupe proizvoda.
Pored vrtnog namještaja u našoj ponudi možete pronaći oprema za kampovanje  uključujući i grill program sa neodoljivom ponudom roštilja i ostale prateće opreme za uživanje.
Program za građevinu i poljoprivredu, Garden Centar vam nudi širok asortiman hobi i profi alata renomiranih proizvođača kao sto su Bosch, Sthil , Villager, Karcher, Gardena... Velik izbor kosačica , trimera, visokotlačnih perača, pumpi i  kompresora. Program za pčelarstvo i sav ostali alat potreban za navedene djelatnosti.
Ističemo da naša ponuda sadrži i program za plažu, ambalažu, sredstva za dezinfekciju i kućnu hemiju, auto kozmetiku i opremu za auta, kao i  bogata ponuda rasvjetnih tijela, kako stilskih lustera, plafonjera tako i led rasvjete.
Iz ponude izdvajamo i dječiji program koji podrazumijeva, dječiju vrtnu opremu, ljuljaške, trampoline, tobogane, klackalice, dječije stolove i stolice, raznoliku ponudu igračaka kao i omiljene dječije superheroje i ostale crtane animacije.
Također posvetili smo posebnu  pažnju i vašim kućnim ljubimcima, i izdvojili posebno mjesto za njihove potrebe.
Jedan od najuzbudljivijih aspekata uređenja vašeg doma, upotpuniti će Garden Centar sa zavidnom ponudom dekorativnih artikala i programa za potrebe svakog doma.

Sve Garden Centre odlikuje još i pristupačnost, komotan parking i teretni prilaz što kupcima garantuje lakoću pri kupovini, kao i ljubazno osoblje koje će sigurno odgovoriti na sve Vaše zahtjeve!
Naši Garden Centri imaju i osigurano plaćanje kreditnim karticama UniCredit, NLB i Tuzlanske banke.


 

 

 

 

Garden Centre možete posjetiti u Srebreniku, Kalesiji, Tešnju i Šićkom Brodu.

Garden Centar Srebrenik
Radno vrijeme: 07:30-16:30h
Kontakt info: 035/645-313
                         

Garden Centar Kalesija
Radno vrijeme: 08:00-17:30h
Kontakt info: 035/369-539

Garden Centar Tešanj
Radno vrijeme: 08:00-17:30h
Kontakt info: 032/206-634


Garden Centar Šićki Brod
Radno vrijeme: 08:00-16:30h
Kontakt info: 035/215-112


Novija objava